back to top

Aktuelne vijesti

Barbarez debitira na klupi Zmajeva večeras: Gdje možete pratiti utakmicu protiv Engleske

Datum:

Sergej Barbarez će se večeras po prvi put pojaviti kao selektor “Zmajeva” u meču protiv reprezentacije Engleske.

Ova prilika će biti važna za popravljanje utiska nakon neuspjelog plasmana na Euro, ali i za uigravanje tima za naredni kvalifikacioni ciklus.

– Trudili smo se da što bolje pripremimo za ovaj kratak period do utakmice. Analizirali smo i razgovarali međusobno. Ciljamo da pokažemo najbolje od sebe i da ostvarimo sve taktičke planove koje smo postavili. Svaki igrač u timu je tu s razlogom, bez obzira na godine. Vjerujemo u projekat i u sve nas koji činimo ovu reprezentaciju – izjavio je sinoć član stručnog štaba Ninoslav Milenović.

Gledaoci u Bosni i Hercegovini će moći pratiti meč na BHRT, a dijaspora širom svijeta može gledati na sljedećim kanalima: Foxsports.com (Sjedinjene Američke Države), DAZN Germany (Njemačka), Channel 4 (Velika Britanija), Diema Sport (Bugarska), L’Equipe (Francuska), Optus Sport (Austria), Spiler1 TV (Mađarska), Sport 1 (Izrael), TV2 Sport Premium (Norveška), Viaplay (Švedska), TV2 Sport (Danska), Sport TV2 (Portugal), Sport 1 (Češka), Polsat Sport 2 (Poljska), MTV Katsomo (Finska), Digi Sport 3 (Rumunija)…

Utakmica počinje u 20:45 sati u Njukaslu.

Izvor: ( rtvtk.ba / Monkstk.ba )

Najnovije vijesti