back to top

Aktuelne vijesti

Dječije obdanište Živinice obilježilo Dan državnosti BiH

Datum:

dječije obdanište živinice obilježilo dan državnosti bih

Povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine – 25. novembra, mališani i odgajatelji Dječijeg obdaništa Živinice  upriličili su svečanost u čast domovini Bosni i Hercegovini.

Ljubav prema domovini i svim njenim prirodnim i kulturnim dobrima, gradi se i njeguje od malih nogu. Započinje u porodičnom domu, a nadograđuje se dalje putem odgojno-obrazovnih institucija, prvo vrtića, poslije škole.

Najmlađi polaznici Dječijeg obdaništa Živinice , su kroz recitacije i šaroliku priredbu, pokazali ljubav prema domovini, našoj jedinoj Bosni i Hercegovini.

dječije obdanište živinice obilježilo dan državnosti bihdječije obdanište živinice obilježilo dan državnosti bihdječije obdanište živinice obilježilo dan državnosti bihdječije obdanište živinice obilježilo dan državnosti bih

dječije obdanište živinice obilježilo dan državnosti bih

Uprava Obdaništa  iskoristila je  priliku da čestita praznik državnosti, te je uputila snažnu poruku, kazavši da su djeca svijetla nada i budućnost jedine nam domovine Bosne i Hercegovine.

Program je obilovao maštovitim koreografijama i kostimima, a ples i recitacija  djece, polaznika vrtića i ovaj put bili su na visini zadatka.

Dijana Svrakić

 

 

 

Prethodni članakRK Konjuh Živinice poziva navijače na derbi susret sa RK Borac Banja Luka

rtvzivinice.tv

Najnovije vijesti