Aktuelne vijesti

(VIDEO) Udruženje “Novi horizonti” otvorilo Dijabetološko savjetovalište

Udruženje građana, roditelja I prijatelja djece sa dijabetesom “Novi...

Pošalji posmrtnicu i sjećanje

Pošalji posmrtnicu i obavijesti sve poznanike o vremenu dženaze...

Dom za stare Ahmedić – Prva i JEDINA certificirana ustanova za smještah starih i nemoćnih lica na području Tuzlanskog kantona

Datum:

Dom za stare Ahmedić – Prvi izbor za smještaj starih i nemoćnih na području TK

Dom za stare Ahmedić – Ukoliko želite najbolje za svoje najmilije, koji zbog godina ili bolesti nemaju mogućnost adekvatne socijalne skrbi onda je ovo prava informacija za vas.

𝐏𝐔 𝐄𝐤𝐬𝐤𝐥𝐮𝐳𝐢𝐯𝐧𝐢 𝐝𝐨𝐦 𝐳𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐣𝐚 𝐥𝐢𝐜𝐚 – 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐀𝐡𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜́, danas je u Ministarstvu za rad, socijalnu politiku i povratak Vlade TK preuzeo RJEŠENJE o ispunjavanju uslova za obavljanje djelatnosti socijalne zaštite smještaja za starije i nemoćne osobe.

Naša ustanova je 𝐏𝐑𝐕𝐀 ovakva privatna ustanova – dom za starija lica – na Tuzlanskom kantonu koja je 𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋𝐍𝐀 u radu i pružanju njege, brige i smještaja starijim licima i koja 𝐉𝐄𝐃𝐈𝐍𝐀 ima, u odnosu na druge domove, ovakvo R͏J͏E͏ŠE͏N͏J͏E͏.

Ovim RJEŠENJEM se dokazuje da Dom za stare Ahmedić ispunjava uslove za obavljanje djelatnosti socijalne zaštite što se dokazuje, između ostalog, odgovarajućim prostorom i opremom; odgovarajućim i stručnim osobljem; pravilnikom o protivpožarnoj zaštiti i drugim uslovima u skladu sa Pravilnikom o standardima za rad i pružanje usluga u ustanovama socijalne zaštite u Federaciji BiH.

dom za stare ahmedic
Dom za stare Ahmedić – Prva i JEDINA certificirana ustanova za smještah starih i nemoćnih lica na području Tuzlanskog kantona

Našoj socijalnoj radnici Suzani Plavšić, Rješenje je uručeno od strane ministra za rad, socijalnu politiku i povratak TK Mirsada Muhamedbegovića u prostorijama ministarstva.

Nama ostaje samo da se zahvalimo svim našim uposlenicima koji su zaslužni za dobijanje ovoga rješenja i da obećamo da ćemo i u budućnosti samo podizati naše standarde i kvalitet naših usluga.

Za više informacija o 𝙋𝙐 𝙀𝙠𝙨𝙠𝙡𝙪𝙯𝙞𝙫𝙣𝙞 𝙙𝙤𝙢 𝙯𝙖 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙞𝙟𝙖 𝙡𝙞𝙘𝙖 – 𝙃𝙤𝙩𝙚𝙡 𝘼𝙝𝙢𝙚𝙙𝙞𝙘́ možete saznati na 𝐰𝐰𝐰.𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥𝐚𝐡𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜.𝐛𝐚 ili nas pozovete na +𝟑𝟖𝟕 (𝟎)𝟔𝟏 𝟔𝟖𝟑 𝟗𝟑𝟗 te posjetite u Lukavcu, naselje Mosorovac gdje ćemo Vam detaljnije predstaviti naš program i naše usluge.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti