back to top

Aktuelne vijesti

Grupa Zoster predstavlja svoj dugoočekivani album „Najgori“

Datum:

Nakon objavljenih pet singlova “Kuda idu svi ti ljudi”, “Treba mi keš”, “Čovjek želi da je ptica”, “Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak” grupa Zoster predstavljaju svoj dugoočekivani, peti studijski album „Najgori“. Miks albuma radio je Đani Pervan, master Goran Martinac, muzički producent je Adis Sirbubalo, a vizualno rješenja za omot albuma radio je Sandro Drinovac.

Na albumu su pored starih članova benda Atille Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi), Lidija Kordić (prateći vokal).

Zoster “Jesam ti rekao”
https://youtu.be/YWSSzNwZsBk
Zoster “Ja sam svoje voljeno”
https://youtu.be/I0TQJwUQotg
Zoster “Najgori”
https://youtu.be/UAcTf9NhotE
Zoster “Tadija”
https://youtu.be/cpqObZ7eP-U
Zoster “Bajna”
https://youtu.be/8kGWS5pibNw

“Album ‘Najgori’ je u eteru. To je to. Zoster je rekao što je imao za reći. Od danas počinjemo raditi na novom albumu.” navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album je dostupan na svim digitalnim glazbenim platformama, te se uskoro očekuje i na vinilu i CD-u. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma “Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Najnovije vijesti