back to top

Aktuelne vijesti

Inovativni program “PowerGirls: Fitness, Samoodbrana i Zdravlje” u Tuzli

Datum:

Klub borilačkih sportova “Tuzla” najavljuje besplatan program “PowerGirls: Fitness, Samoodbrana i Zdravlje” za djevojke od 15 do 30 godina, s fokusom na unapređenje fizičkog zdravlja i samopouzdanja. Program kombinuje fitness, samoodbranu i edukaciju kroz treninge i sesije.

Program će se održavati u sali KBS Tuzla – SKPC Mejdan, prvi trening je 5. juna u 20:00. Vodit će ga trenerice i članice Kluba borilačkih sportova “Tuzla”.

Prijave su otvorene do 31. maja 2024. putem linka: https://forms.gle/ULJ5eUovSarboETc7.

Klub borilačkih sportova “Tuzla” promoviše zdrav život mladih od osnivanja 1997. godine. “PowerGirls” projekt pruža djevojkama priliku za unapređenje fizičkog zdravlja, samopouzdanja i sigurnosti kroz treninge fitnessa, samoodbrane i edukaciju o zdravlju.

Učesnice će imati osam treninga i edukativnih sesija, uključujući testiranje, treninge i edukaciju o zdravlju. Cilj je promovirati tjelesnu aktivnost, zdravu prehranu, samoodbranu i prevenciju nasilja.

Djevojke će ojačati svoje samopouzdanje kroz program i dobiti važne informacije o zdravlju. Prijavite se za “PowerGirls” program i unaprijedite svoje zdravlje i samopouzdanje.

Za više informacija posjetite našu Instagram ili Facebook stranicu.

Klub borilačkih sportova “Tuzla” – Zajedno gradimo zdravo društvo!

Fondacija tuzlanske zajednice podržava ovu kampanju kroz projekt “Naša zajednica je naša odgovornost” uz podršku USAID-a, u okviru programa Snaga lokalnog.


Izvor: ( rtvtk.ba / Monkstk.ba )

Najnovije vijesti