Aktuelne vijesti

Inspekcija utvrdila da nije bilo krivotvorenja svjedočanstava u Saobraćajnoj školi u Tuzli

Datum:

Kantonalna uprava za inspekcijske poslove utvrdila je da u Mješovitoj srednjoj saobraćajnoj školi u Tuzli nije bilo krivotvorenja svjedočanstava, kao i da je rad direktora u potpunosti zakonit, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako je Klix.ba ranije izvijestio, na zvaničnoj Facebook stranici Mješovite srednje saobraćajne škole u Tuzli nedavno je objavljeno da je došlo do krivotvorenja svjedočanstava, za koje se optužuje direktor Asmir Selimi.

To je izazvalo paniku u javnosti, međutim veoma brzo je objava uklonjena uz postavljanje nove u kojoj je istaknuto da je prvobitna zapravo neistinita te da je nastala zloupotrebom stranice jednog od administratora.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, nakon ovog događaja, izvršen je inspekcijski nadzor u kojem je utvređeno da u Mješovitoj srednjoj saobraćajnoj školi u Tuzli nije bilo nezakonitosti.

Iz te škole za Klix.ba je rečeno da je rad direktora Asmira Selimija u cjelosti zakonit, a kao takav ponovno je dokazan i provjeren inspekcijskim nadzorom od Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Tuzlanskog kantona.

Također, zapisnikom o inspekcijskom nadzoru broj: 17/4-VI-34-008629/23 od 11. oktobra 2023. godine potvrđeno je i da u Mješovitoj srednjoj saobraćajnoj školi u Tuzli nije bilo nezakonitosti. (Klix.ba/A.K.)

parazol - protiv parazita

enovosti.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti