back to top

Aktuelne vijesti

Izvještajno-izborna Skupština kluba RK Gračanica bit će održana 15. juna – Radio Gračanica

Datum:

Izvještajno-izborna skupština RK“Gračanica“ Gračanica, održaće se u četvrtak 15.06.2023. godine sa početkom od 18,00 sati u Osman kapetanovoj medresi.

Dnevni red:

1. Izvještaj o takmičarskoj sezoni 2022/2023;

2. Izbor novog predsjednika i uprave kluba;

3. Razno.

Pozivamo sve zainteresirane građane da prisustvuju Skupštini kluba i iznesu svoje stavove, mišljenja, kritike o radu kluba, te da iskoriste ovu priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju.

RK“Gračanica“ Gračanica poziva sve zainteresovane da pripreme prijedloge za imenovanje novog predsjednika.

(Predlagač bi trebao prije same Skupštine obaviti razgovor i dobiti usmenu potvrdu od strane predloženog da je spreman prihvatiti funkciju, kako bi sam Izbor mogao biti realiziran).

Odmah po izboru, novi predsjednik predlaže, a Skupština prihvata i članove Upravnog odbora.

RK“Gračanica“ Gračanica, poziva sve zainteresovane koji bi kao kandidati uzeli članstvo i učešće u radu Uprave kluba, da svoj kratki CV i prijedlog segmeta djelovanja dostave na mail: mrkgracanica@hotmail.com

RK“Gračanica“ Gračanica, poziva zainteresiranog fizioterapeuta sa ili bez radnog iskustva koji je spreman da radi u klubu po osnovu ugovora o djelu.

RK“Gračanica“ Gračanica, poziva zainteresiranu osobu koja je spremna da radi poslove sekretara u klubu po osnovu ugovora o djelu ili po osnovu stalnog radnog angažmana.

Uslovi su poznavanje rada na računaru, posvećenost i želja za učenjem i savladavanjem operativnih zadataka, a poželjno je da osoba ima položen vozački ispit.

RK“Gračanica“ Gračanica, poziva zainteresiranu osobu koja je kao član uprave, volonterski ili uz simboličnu naknadu spremna raditi poslove iz oblasti marketinga i promocije (fb, instagram, youtube kanal, fun shop), te biti zadužena za poslove portparola kluba i druge poslove vezane za odnose sa javnošću.

RK“Gračanica“ Gračanica, poziva sve zainteresirane nastavnike i profesore tjelesnog vaspitanja, te sve bivše igrače našeg kluba koji su uz novčanu naknadu spremni voditi i trenirati mlađe kategorije da svoju prijavu pošalju na klupski mail mrkgracanica@hotmail.com

Napominjemo da je preduslov za vođenje omladinskih ekipa, na zvaničnim utakmicama, edukacija po RINCK konvenciji koja se odvija na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja.


radiogracanica.ba

Najnovije vijesti