back to top

Aktuelne vijesti

Ministrica zaštite, okoliša i turizma Nasiha Pozder u Gračanici –

Datum:

Ministrica zaštite okoliša i turizma u Vladi FBiH Nasiha Pozder danas će boraviti u Gračanici. Nakon prijema kod gradonačelnika Nusreta Helića posjetila je JP Komus Gračanica, kao i deponiju Grabovac.

ministrica zaštite, okoliša i turizma nasiha pozder u gračanici –ministrica zaštite, okoliša i turizma nasiha pozder u gračanici –Kako je kazala ministrica, ”Ovo je moja prva službena posjeta Gračanici, usaglasili smo teme i projekte u kojima može pomoći Vlada Federacije BiH.”


Gradonačelnik Nusret Helić, zadovoljan je današnjim razgovorom sa ministricom.

ministrica zaštite, okoliša i turizma nasiha pozder u gračanici –ministrica zaštite, okoliša i turizma nasiha pozder u gračanici – ”Mi smo razgovarali o gorućim problemima koji se tiču svih građana, to je prije svega deponija Grabovac i projekat Integralnog upravljanja odpadom na području našeg grada”, rekao je direktor JP Komus Gračanica Senad Memić

 

Ministrica zaštite okoliša i turizma u Vladi FBiH  Nasiha Pozder u Gračanicu je došla na inicijativu zastupnika u Federalnom Parlamentu Nihada Krajinovića.

ministrica zaštite, okoliša i turizma nasiha pozder u gračanici –ministrica zaštite, okoliša i turizma nasiha pozder u gračanici –


radiogracanica.ba

Najnovije vijesti