back to top

Aktuelne vijesti

Najava svečanog otvaranja ljetne turističke sezone na Panonskim jezerima u Tuzli

Datum:

JP „Pannonica“ d.o.o. Tuzla i Turistička zajednica grada Tuzle organizuju besplatan koncert Gorana Karana 15. juna 2024. godine u povodu otvaranja ljetne turističke sezone.

Danas je održana konferencija za medije u kompleksu Panonskih jezera, na kojoj su predstavljeni detalji programa i naglašena važnost događaja za turističku ponudu grada Tuzle.

Gradonačelnik Tuzle, Zijad Lugavić, pohvalio je uspješne aktivnosti i manifestacije koje su obilježile proljeće u gradu. Najavio je manifestaciju “Ljeto u Tuzli” i pozvao građane da prisustvuju koncertu Gorana Karana te otvore ljetnu sezonu na Panonskim jezerima.

Direktor JP „Pannonica“ d.o.o. Tuzla, Majid Porobić, istakao je važnost Panonskih jezera kao turističke atrakcije i pripreme za sezonu, dok je voditeljica Turističke zajednice grada Tuzle, Amra Jaganjac, naglasila značaj promocije grada kao turističke destinacije.

Organizatori su pozvali građane da se pridruže zajedno u proslavi početka ljetne sezone uz sjajnu muziku i pozitivnu atmosferu na Panonskim jezerima 15. juna.

Izvor: ( enovosti.ba / Monkstk.ba )

Najnovije vijesti