back to top

Aktuelne vijesti

Najbolji apartmani u Tuzli

Datum:

U posljednjih nekoliko godina, grad Tuzla postala je turistička atrakcija za brojne goste kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regiona i Europe.

Najbolji apartmani u Tuzli

Izgradnja kompleksa Panonskih jezera direktno je utjecala na turizam u Tuzli. Iz tih razloga porasla je potražnja za smještajem u Gradu Soli koji turistima zaista nudi raznovrsnu ponudu.

Prema podatcima s jedne od najpoznatijih web stranica za rezervaciju smještaja, Booking.com Tuzla nudi razne vrste smještaja uključujući apartmane, hotele, motele i sobe.

U nastavku donosimo deset najbolje ocijenjenih apartmana u gradu Tuzla prema Bookingu.

Za svakoga po nešto

Jedan od visoko rangiranih smejštaja je apartman u hotelu Mellain koji nudi fenomenalan pogled. Cijena apartmana iznosi 90 KM po noći, a uključuje i besplatan parking. Udaljenost hotela Mellain od centra grada iznosi tek jedan kilometar koliko i do Panonskih jezera.

Apartman Sweet Home Tuzla nudi sjajan smještaj koji se nalazi u zgradi novije gradnje u istočnom dijelu grada. Za 75 KM možete rezervisati jedno noćenje, a udaljenost od centra grada je oko 3 kilometra.

Učestalom izgradnjom stambenih zgrada u Tuzli pojavili su se penthouse apartmani. Jedan takav udaljen je od Panonskih jezera svega 350 metara, a cijena jednog noćenja zavisi od izbora sobe. Tako se cijena Luxury Penthouse apartman kreće od 98 do 137 KM.

najbolji apartmani u tuzli
Hotel Mellain

Pristupačna cijena

Apartman Razić nalazi se u zapadnom dijelu grada Tuzle i zaisgurno važi za najbolji apartman za pristojnu cijenu. Njegova cijena iznosi 49 KM po noćenju, a od centra grada udaljen je 2 kilometra.

Slično je s apartmanom Irma koji se također nalazi u zapadnom dijelu. U zavisnosti od izbora sobe cijena je od 50 do 60 KM po noćenju.

Ajla apartman na odličnoj je lokaciji za one koji žele da budu u blizini centra grada. Nalazi se tek 500 metara od centra grada, a cijena glasi 68 do 98 KM u zavisnosti od broja ljudi. Također nudi besplatan parking.

Apartman Almira je od nedavno na raspolaganju turistima. Lokacija odiše tišinom u mirnijem dijelu grada koji je od Panonskih jezera udaljen nešto više od jednog kilometra. Cijena iznosi 60 KM za jednu noć.

najbolji apartmani u tuzli
Panonsko jezero

U apartmanu Centar Tuzla noćenje iznosi 68 KM. Udaljenost od centra grada je oko 600 metara, a posjeduje i besplatan parking.

Apartman AM je nešto udaljeniji od centra grada tj. 3,4 kilometra. Zato je cijena noćenja 52 KM uz besplatan parking i dozvoljeno je za kućne ljubimce.

Bazen

Monzuik apartman u ponudi ima nekoliko soba, a također ima i vanjski bazen. Cijene su od 60 do 117 KM, a udaljen je od Panonskih jezera oko 700 metara.

Za više detalja i informacija za smještaj u Tuzli pogledajte ovdje.

najbolji apartmani u tuzli
Grad Tuzla

Najnovije vijesti