Aktuelne vijesti

Oglasili se iz MUP-a TK povodom najavljenog okupljanja na entiteskim granicama –

Datum:

Povodom današnjeg najavljenog okupljanja na entitetskim granicama, u svrhu podrške Miloradu Dodiku, oglasili su se iz MUP-a TK, s obzirom da će okupljanje biti i u Loparama.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona će povodom današnjih najavljenih okupljanja i blokade putnih pravaca u Organizaciji Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji Bosne i Hercegovine, preduzeti potrebne aktivnosti kako bi spriječili svako ugrožavanje i narušavanje sigurnosti građana na području Tuzlanskog kantona.

 

S tim u vezi, Uprava policije MUP TK-a će u okviru svojih ovlaštenja i obaveza poduzeti sve neophodne mjere i radnje kroz intenziviranje razmjene sigurnosno interesantnih informacija sa svim policijskim agencijama u Bosni i Hercegovini i Obavještajno – sigurnosnom agencijom BiH, te pojačanim prisustvom policijskih službenika na prostoru Tuzlanskog kantona.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona poziva građane da poštuju upute policijskih službenika i da sarađuju sa policijom, te da se suzdrže od ponašanja kojima bi se ugrozila sigurnost građana na području Tuzlanskog kantona.

 

Policijski službenici Uprave policije MUP TK-a će kao i do sada poduzeti sve potrebne mjere i radnje, kako bi adekvatno odgovorili svim sigurnosnim izazovima” – saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

 

 


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti