back to top

Aktuelne vijesti

Osumnjičeni Za Ubistvo Vozača Na Dubravama Ispitan U Policiji I Predat Tužilaštvu

Datum:

Osumnjičeni N. M. (32), koga terete da je usmrtio vozača firme “Junuzović kopeks” M.R. (34) na površinskom kopu “Dubrave” rudnika “Kreka”, predat je nakon ispitivanja tužilaštvu Tuzlanskog kantona, potvrđeno je u policiji.

Zločin je počinjen juče oko 11 časova i prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je krao ugalj te je pucao na pomenutog vozača koji je u tome pokušao da ga spriječi. Prema nepotvrđenim informacijama pojedinih medija u FBiH, M.R. je od ranije poznavao N.M. i sa njim bio u sukobu. Razmirice su navodno kulminirale juče kada se dogodilo ubistvo.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova TK, osumnjičenog N. M. terete za ubistvo.

Istakli su da je ovaj događaj policiji juče prijavio dežurni službenik na Površinskom kopu “Dubrave”.

– Prijavio je da je oko 11 časova nepoznata osoba u krugu navedenog kopa na lokaciji “Vršani” pucalo iz vatrenog oružja u radnika firme koja obavlja otkrivku i odvoz jalovine na PK Dubrave, odnosno vozača kamiona. Na lice mjesta izašli su službenici Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Živinice, a tom prilikom je od strane dežurnog ljekara konstatovana smrt M.R, rođenog 1989. godine – navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je istog dana policija oko 11.55 časova uhapsila N.M. (32) zbog sumnje da je počinio ubistvo te su preduzeli sve potrebne mjere i radnje pod nadzorom Kantonalnog tužioca, piše Glas Srpske.

Naglasili su da je N.M. danas uz izvještaj predat Kantonalnom tužilaštvu na nadležnost i dalje postupanje.

enovosti.ba

Najnovije vijesti