back to top

Aktuelne vijesti

Ovo su pravila za posjetioce na koncertu Aleksandre Prijović u Tuzli

Datum:

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović održat će dva koncerta u Tuzli, 22. i 23. decembra u tuzlanskom Mejdanu.

Zbog velikog broja posjetilaca koji će doći na koncerte Prijović, a kako bi ulaz u dvornau bio maksimalno olakšan i siguran, izdato je važno obavještenje za sve one koji će biti dio ovo spektakla.

 1. ULAZI U MEJDAN OTVARAJU SE U 18:30h.
 2. Rezervacije stolova u VIP, VIP EX I VIP GOLD ZONI važe do 19:30h.
 3. Molimo sve posjetioce da dodju što ranije kako bi ušli u zonu naznačenu na karti i kako se ne bi stvarala gužva na ulazima.
 4. Pri ulasku u Mejdan, svaki posjetilac biće detaljno pregledan od strane zastitarske kuće, a nakon toga biće evidentirana ulaznica putem skenera. Samo originalne i neoštećene ulaznice, kupljene na
  zvanicnim prodajnim mjestima, biće evidentirane i na taj način moći ćete ući na ulaz naznačen na ulaznici.
 5. Strogo je zabranjeno krivotvorenje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje. Sa jednom ulaznicom moguće je samo jednom uci u dvoranu.
 6. STROGO JE ZABRANJENO UNOŠENJE HRANE, PIĆA, ORUŽJA, BILO KAKVIH POTENCIJALNO OPASNIH PREDMETA, BILO KAKVIH VRSTA OPIJATA I DRUGIH OPASNIH SUPSTANCI.
  Svi nedozvoljeni predmeti biće oduzeti prilikom detaljnog pregleda.
 7. Samo osobe koje imaju ulaznicu za određenu zonu mogu boraviti u toj zoni. Prelazak iz jedne u drugu zonu je strogo zabranjen, te ukoliko takve radnje budu uočene, morat će se pristupiti odstranjivanju iz dvorane.
 8. U krugu SKPC Mejdan SVI PARKINZI ĆE BITI ZATVORENI. Molimo vas da to imate u vidu i da koristite javni prevoz, drugi način dolaska ili eventualno da koristite druge parking prostore udaljene od Mejdana.
 9. U slučaju potrebe za PRUŽANJEM PRVE POMOĆI, molimo vas da ne paničite, te da se obratite prisutnom medicinskom osoblju za pomoć.

MOLIMO VAS DA POŠTUJETE NAVEDENA PRAVILA I DA DODJETE NA VRIJEME KAKO BISTE PROSLI SVE KONTROLNE TAČKE, TE SE ZAPUTILI U ZONU NAZNAČENU NA KARTI, istakli su iz SKPC Mejdan i Travel4fun.

enovosti.ba

Najnovije vijesti