Aktuelne vijesti

Pisma zahvale za Službu hitne medicinske pomoći Tuzla stižu i iz stranaka –

Datum:

Na sjednici Predsjedništva Stranke penzionera umirovljenika održanoj u septembru u Tuzli, član Predsjedništva ove stranke Branimir Džamonja je izgubio svijest, nakon čega je brzo i uspješno reagovala Služba hitne medicinske pomoći Tuzla.

Brza i profesionalna reakcija SHMP Tuzla i ekipe koju je predvodila doktorica Lejla Spahić, bili su povod da se iz ove stranke javno zahvale JZU Dom zdravlja Tuzla.

Njihv dopis su objavili iz tuzlanskog Doma zdravlja.

– Nenametljivo ali s pravom možemo reći da je Služba Hitne medicinske pomoći,jedna od najopremljenih ali i najprofesionalnijih na području BiH. Shodno tome nismo iznenađeni nesrazmjerno velikim brojem pohvala koje stižu na adresu Doma zdravlja Tuzla u vezi rada ove službe. Jedna od onih koje uvijek daju zadovoljstvo više je svakako od naših najstarijih korisnika zdravstvenih usluga, penzionera. Bez obzira o kojoj vrsti udruženja ili bilo koje druge organizacije mi ćemo pohvalu uvijek objaviti onako kako jeste, originalno – naveli su iz Ureda za odnose s javnošću.

pisma zahvale za službu hitne medicinske pomoći tuzla stižu i iz stranaka –Pohvale za rad ove službe Doma zdravlja Tuzla su česte, što očigledno ima opravdanje. /Tuzlainfo.ba/


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti