back to top

Aktuelne vijesti

Policija u Tuzli u potrazi za bijelim kombijem kojim upravlja tamnoputi vozač –

Datum:

policija u tuzli u potrazi za bijelim kombijem kojim upravlja tamnoputi vozač –

Nakon što je mostarska policija uhapsila je muškarca iz Laktaša koji je u utorak u Mostaru nudio slatkiše 9-godišnjoj djevojčici te ju je pokušao namamiti da uđe u kombi, identičan slučaj se navodno pojavio i u Tuzli u naselju Brčanska Malta. Naime, Uprava policije MUP-a TK zaprimila je prijavu da je tamnoputi vozač bijelog kombija sinoć oko 20:00 sati u naselju Brčanska Malta mamio djevojčice da uđu u kombi.

Nakon ovog uznemirujućeg događaja djevojčice su sve prijavile roditeljima koji su odmah o svemu obavijestili policiju koja je na mjesto događaja izašla sa ti patrolna vozila. Međutim, kako navode nisu zatekli kombi vozilo koje je odgovoralo opisu iz prijave. Kako nezvanično saznajemo dva muškarca su zapažena, jedan kako pješke obilazi područje oko igrališta dok je drugi bio za volanom kombija.

Kombi je prema navodima djece primjećen kod igrališta na adresi “Prve tuzlanske brigade“. Službenici Uprave policije poduzimaju sve potrebne mjere u vezi s ovim navodima. Na roditelje i djecu apelujemo da budu oprezni i svaku sumnjivu situaciju koju zapaze odmah prijave policiji.

Uskoro više zvaničnih informacija očekujemo iz Uprave policije MUP-a TK u toku dana.

Studio D/Tuzlanski.ba


studiod.ba

Najnovije vijesti