back to top

Aktuelne vijesti

Potpisani ugovori sa NVO u organizaciji Turističke zajednice –

Datum:

Danas su u Multimedijalnoj Sali Gradske uprave potpisani ugovori sa nevladinim organizacijama po Javnom pozivu u organizaciji Turističke zajednice Grada Gračanica. Podržano je ukupno 13 udruženja sa odgovarajućim sredstvima za predstojeće aktivnosti, gdje je prema riječima voditelja Turističkog vijeća Nusreta Helića izdvojeno blizu 8000 KM.

potpisani ugovori sa nvo u organizaciji turističke zajednice –

„Prošlogodišnja saradnja se pokazala ispravna, naš cilj je kontinuirano zajedničko djelovanje Turističke zajednice, Grada Gračanice i nevladinog sektora koji su pokazali da mogu raditi zajedno za dobrobit svih građana“ rekao je voditelj Turističkog vijeća Nusret Helić.

Danas su ugovore potpisala sljedeća udruženja:

Gračaničko keranje, Sijedi krš, Udruženje žena Ruža Donja Lohinja, KUD Sloga Miričina, KUD Lukavica, Udruženje žena Zlatne ruke Babići, ARK Gračanica, Moto-klub Škorpioni, Vijeće mladih  Grada Gračanica, KUD Podmonjski Behar Doborovci, MTB Trebava, Udruženje mladih Jošak i UG Traktoristi Babići.

potpisani ugovori sa nvo u organizaciji turističke zajednice –

„Turistička zajednica nastavlja sa pozitivnom praksom od prošle godine, čime je raspisan Javni poziv i ove godine za podršku manifestacijama na području našeg grada. Moram kazati, da su sve aplikacije nakon zasjedanje komisije, prošle. Cilj nam je da promovišemo sve ono što se odvija na području našeg grada i da iz godine u godinu privučemo što više gostiju u našu sredinu“ rekao je voditelj Turističkog ureda Edin Ibrišević.

potpisani ugovori sa nvo u organizaciji turističke zajednice –

Danas je jedan od ugovora potpisao i predsjednik biciklističkog kluba MTB Trebava koji je kazao da će novčana sredstva pomoći klubu u realizaciji MTB maratona od Visa do Ratiša koji je na programu 13. Augusta.

potpisani ugovori sa nvo u organizaciji turističke zajednice –


radiogracanica.ba

Najnovije vijesti