back to top

Aktuelne vijesti

Predstavljanje web stranice Udruženja pčelara Bagremovac Gračanica –

Datum:

Nakon višemjesečnog rada završena je web prezentacija Udruženja pčelara Bagremovac Gračanica u povodu 70 godina postojanja i rada Udruženja.

Web stranica www.bagremovac.ba za cilj ima prezentaciju rada Udruženja te je na njoj predstavljen rad i istorijat, galerija slika, pogodnosti za članove, kako i zašto postati član , kontakti, obrađene su pčelinje bolesti i suzbijanje, važne informacije i edukacijski dio za članove ali i ostale pčelare.

Stranica je koncipirana jednostavno, da bude od velike pomoći i konzumentima pčelinjih proizvoda te su na njoj obrađeni svi pčelinji proizvodi sa akcentom na domaće medove koje pčele skupljaju na našim prostorima, način pravilne konzumacije kao i blagodeti meda, polena, perge, matične mliječi, propolisa i apikompoleksa  za razne tegobe, jačanje imuniteta te preporuke za korištenje. Za ljubitelje prirode i pčelarstva pojašnjen je život u košnici te drugi korisni tekstovi i članci kako za pčelare tako i za konzumente.

Osim toga ono na što smo ponosni jeste dio gdje predstavljamo naše članove – pčelare kao i njihove proizvode, pčelinjake, kontakte i proizvode koje možete pronaći.Sve to u cilju promocije važnosti pčele, pčelarstva i pravog meda jer je opštepoznato da je sve više patvorenja i zloupotrebe meda i varanja u cilju ostvarivanja lakog profita kako na pijacama, Internetu društvenim mrežama, tako i na policama supermarketa.

Na taj način želimo da ukažemo na važnju činjenicu da je med treći najpotvereniji proizvod u svijetu, da je jako teško prepoznati pravi med i da je vrlo važno da svaki građanin med nabavlja kod svog provjerenog pčelara. Mi smo se potrudili da što lakše dođu do njih.

Udruženje pčelara Bagremovac


radiogracanica.ba

Najnovije vijesti