back to top

Aktuelne vijesti

Predstavnici Omladinskog pokreta Revolt i Fondacije Friedrich Ebert razgovarali sa gradonačelnikom Lugavićem o novim projektima i nastavku saradnje sa Gradom Tuzlom

Datum:

Predstavnici Omladinskog pokreta Revolt i Fondacije Friedrich Ebert jučer su se u Gradskoj upravi sastali sa gradonačelnikom Grada Tuzle, dr.sc. Zijadom Lugavićem i saradnicima, kako bi razgovarali o nastavku saradnje i novim projektima od zajedničkog interesa.

Predstavnici Omladinskog pokreta Revolt prezentovali su planove za pokretanje nekoliko inovativnih projekata usmjerenih prema mladima u gradu. a koji obuhvaćaju područja obrazovanja, kulture, sporta i aktivnog uključivanja mladih u društvo.

Tokom sastanka, gradonačelnik Lugavić izrazio je podršku inicijativama Omladinskog pokreta Revolt i Fondacije Friedrich Ebert kako bi se osiguralo njihovo uspješno provođenje, te je naglasio važnost ulaganja u mlade i stvaranje povoljnih uslova za njihov razvoj.

Predstavnici Omladinskog pokreta Revolt i Fondacije Friedrich Ebert izrazili su zadovoljstvo rezultatima sastanka, te su dogovorene dalje aktivnosti koje će osigurati njihovu realizaciju.

Sastanak je još jedan korak naprijed u jačanju saradnje između nevladinog sektora i organa uprave, posebno kada je riječ o poticanju aktivnog sudjelovanja mladih u razvoju zajednice, a kako bi se napravilo povoljno okruženje za njihovu aktivnu participaciju.

enovosti.ba

Najnovije vijesti