Aktuelne vijesti

Puštena nova online platforma Gdjeizaci.ba – Od noćnih izlazaka do kulturnih dešavanja

Datum:

puštena nova online platforma gdjeizaci.ba – od noćnih izlazaka do kulturnih dešavanja

Gdje izaći? je vodič za slobodno vrijeme, putovanja, korisne informacije o dešavanjima, edukacijama, kulturnim i sportskim projektima, festivalima i koncertima. Prvi i jedinstveni servis koji se bavi promocijom turističkih informacija i dešavanja u Tuzlanskom kantonu (u budućnosti i BiH). Sastoji se od web platforme gdjeizaci.ba, društvenih mreža Facebook-a, Instagram-a i radijskog koncepta.

Web platforma gdjeizaci.ba pored aktuelnih dešavanja predstavlja i mjesto gdje putem interaktivne mape možete pronaći Vama najbliže turističke atrakcije, restorane, hotele, shopping centre…

Nakon naporne radne sedmice dolazi vrijeme odmora i onda se pitamo kako ga najbolje iskoristiti i šta raditi. Ova platforma će Vam u svakom smislu pomoći da se uklopite u jedan od preko 100 raznih događaja koji se dnevno ažuriraju, i preko 400 mjesta i lokacija u Vašoj blizini.

Također ovo je servis kreiran za one koji dugoročno žele investirati u prepoznatljivost i reputaciju svoga biznisa. Sa druge strane, beneficije za same partnere su višestruke. Popularnija destinacija privlači više turista, koji troše više novaca, utiču na atraktivnost partnera na širem tržištu, te potiču partnere da budu kreativni, inovativni i orijentisani na zadovoljavanje potreba tržišta.

puštena nova online platforma gdjeizaci.ba – od noćnih izlazaka do kulturnih dešavanja

Partneri platforme mogu biti: Opštine i gradovi, Turističke zajednice, Privatni objekti – kafići, restorani, etno sela, sportski klubovi, kulturne institucije/galerije, kina i svi oni koji žele da podijele informaciju o javnom događaju sa drugima. Ukoliko ste zainteresovani da postanete partner možete se obratiti putem maila: [email protected] Uskoro i kao android/ios aplikacija. www.gdjeizaci.ba

LINKOVI: https://www.facebook.com/gdjeizaci.ba https://www.instagram.com/

S.A./Miran Kovačević,[email protected]


rtvzivinice.tv

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti