back to top

Aktuelne vijesti

Rehabilitacijom lokalne ceste Sladna – Doborovci u naselju Panđurište povezuje se teritorija Srebrenika i Gračanice

Datum:

Danas se završava još jedan ključni infrastrukturni projekt koji će donijeti značajne koristi stanovnicima Sladne, ali i naselja na području Gračanice kao što su Doborovci, Trnovci, Džakule, Prijeko brdo i dr.

Rekonstrukcijom i asfaltiranjem lokalne ceste u dužini od oko 600 metara, će se poboljšati kvaliteta života lokalnog stanovništva, ali i stvoriti važnu poveznicu između teritorija Srebrenika i Gračanice.

rehabilitacijom lokalne ceste sladna – doborovci u naselju panđurište povezuje se teritorija srebrenika i gračanice
Rehabilitacijom lokalne ceste Sladna – Doborovci u naselju Panđurište povezuje se teritorija Srebrenika i Gračanice

“-Vrijednost ugovora za izvođenje radova iznosi 165.000 KM, a sredstva za finansiranje ovog projekta obezbijedila je Direkcija cesta Tuzlanskog kantona kojoj moramo iskazati zahvalnost za odobrene projekte na području našeg Srebrenika. Ovaj korak predstavlja konkretan pokazatelj posvećenosti razvoju infrastrukture i poboljšanju života građana na lokalnom nivou.

Nastavak realizacije sličnih infrastrukturnih projekata od vitalnog je značaja za daljnji napredak ovog područja. Očekuje se da će ovi projekti doprinijeti ne samo boljem kvalitetu života, već i ekonomskom razvoju i prosperitetu naše cijele lokalne zajednice”, navodi gradonačelnik Srebrenika Adnan Bjelić.

www.radiosrebrenik.ba

Najnovije vijesti