Aktuelne vijesti

Servisne informacije za 04.10.2023. | Radio Srebrenik

Datum:

PU SREBRENIK – protekla 24 sata na području Srebrenika evidentirane su 2 saobraćajna nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica. Nije bilo prijavljenih krivičnih djela, a ni narušavanja javnog reda i mira.

HITNA SLUŽBA – u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik obavljeno je 76 pregleda. Tri pacijenta su prevezena u UKC Tuzla na dalje pretrage, ostali su vraćeni na kućno liječenje. Obavljene su i 2 terenske intervencije.

VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Srebrenik juče je gasila požar niskog rastinja u ulici Mehmeda Ibrahimovića, a imala je i 3 tehničke intervencije na dostavi pitke vode.

KOMUNALNO – JP “9. septembar” d.d. Srebrenik obavještava korisnike usluga odvoza smeća, da će se odvoz krutog/kabastog otpada vršiti i u oktobru:

Danas, 04.10.2023. godine od 09-11 sati

Lisovići i Previle, a kontejner će biti na raskrsnici Lisovići – Podorašje

Istog dana u terminu od 13-15 sati

Gornja Tinja, Tinja do mjesnog ureda, Tinja – Kolone i Brezje, a kontejner će biti kod autobuske stanice – skretanje za Brezje

06.10.2023. godine od 09-11 sati

Tinja od mjesne zajednice, Potpeć i Tinja Polja, kontejner će biti postavljen kod BP “Jatina oil”

Od 13-15 sati Bjelave i Kuge, a kontejner će biti kod bazena u Bjelavama.

Za danas nema najavljenih prekida u isporuci električne energije. Jutro sunčano, temperatura u 08 sati 14 stepeni, najviša dnevna 23 stepena Celzijusa.

www.radiosrebrenik.ba

Najnovije vijesti