back to top

Aktuelne vijesti

Sezonsko sniženje u FIS-u – za ljetno osvježenje

Datum:

Ove godine, ljetno sezonsko sniženje u FIS-u je apsolutno osvježenje!

Početak sezonskog sniženja u prodajnim centrima FIS obilježili su popusti do odličnih 50% na odjelima tekstila i obuće, što će sigurno oduševiti sve pratitelje modnih trendova ali i ljubitelje kvalitetne i klasične konfekcije.

Ovogodišnja ženska kolekcija nam je donijela proljetnu svježinu ali i pravu ljetnu eksploziju boja. Mozaik uzorci u višebojnim kombinacijama, cvijeće koje se nosi apsolutno na svemu – od krupnih print uzoraka do sitnog cvijetnog dezena u vintage stilu koji nam se posljednjih godina vraća na velika vrata.

Muška kolekcija  klasičnih  krojeva,  neutralnih ili tamnih tonova mix je casual, sporty i urban street  elemenata koji dominiraju i postavljaju ovosezonske standarde – jednostavnost i prirodni materijali  za sve outfite i za sve prilike.

Sezonsko sniženje je idealna prilika za uloviti poneki  klasik koji uvijek rado kupujemo obzirom  da se može kombinirati i nositi tokom cijele godine i u različitim prilikama.. Pri tome mislimo da obavezno na svoj spisak stavite i dobar par traperica ili neki drugi komad jeans klasika. Traperice su modna baza i muškog i ženskog ormara.

Ljetno sezonsko sniženje je prava prilika da nabavite potrebni aksesoar za ljetovanje i sve to po sniženim cijenama, a još u toku ljetne sezone!

prostamid - za zdravu prostatu

Na sniženju možete pronaći plažni program, bazene i opremu za bazene kao i roštilje,  pribor za roštiljanje, rashladne torbe i frižidere . Izdvajamo i klima uređaje i ventilatore da ljetno cooliranje bude još bolje!


sezonsko sniženje u fis-u – za ljetno osvježenje

Iako se sezonska sniženja uglavnom vezuju za kupovinu odjeće i obuće i aksesoara sezonsko sniženje u FIS-u nudi bogati vrtni program i opremu za uređenje doma. Sezonska sniženja su odlična prilika da uštedite na uređenju koje ste svakako planirali u dogledno vrijeme, iskoristite ih!

Na sniženju su vrtni namještaj, ljuljačke, tende, suncobrani, vrtnu rasvjeta, te sve za uređenje i uljepšavanje balkona, terasa, vrtova i okućnica – vrtne dekoracije, igračke i još mnogo toga.


sezonsko sniženje u fis-u – za ljetno osvježenje

Sezonsko sniženje je u toku, posjetite prodajne centre FIS i ne propustite da uživate u super popustima.

Najnovije vijesti