Aktuelne vijesti

Slušni aparati iz Neurotha sada i u Tuzli –

Datum:

U Tuzli je juče otvoren Neuroth slušni centar na adresi 1. tuzlanske brigade 9, sa kojim ova austrijska kompanija nastavlja širenje u Bosni i Hercegovini. Bolji sluh iz Neurotha sada je dostupan stanovnicima Tuzle i okoline, po istom standardu kao u Beču, Ženevi, Gracu… U ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu koji se uz besplatnu provjeru sluha mogu besplatno isprobati do 14 dana.

Dinamičnu ekspanziju Neurotha na teritoriju Bosne i Hercegovine dodatno je osnažila nedavna akvizicija firme Plus – druge po veličini slušne kuće na BIH tržištu. Zahvaljujući tome adresa dobrog sluha u Tuzli i dalje ostaje nepromjenjena: 1. tuzlanske brigade 9, gdje se od danas nalazi Neuroth slušni centar. Iz Neurotha navode da su izuzetno sretni što integracija preuzete kompanije Plus teče jako dobro i što su Neuroth i Plus postali jedna velika porodica. Postojeće klijente Plusa i sve novozainteresovane, na poznatoj lokaciji, ali u redizaniranom prostoru opremljenom po Neuroth standardima, dočekat će poznato lice akustičarke Sunite Ivojević Živčić, koja je kao i sve kolege iz Plusa sada član Neuroth tima.

“Naša sveobuhvatna usluga najviših standarda čini Neuroth jedinstvenim i prepoznatljivim u Evropi. Po kvalitetu opreme i najnovijoj tehnologiji slušni centar u Tuzli identičan je sa ostalih 270 Neuroth centara za sluh širom Evrope. U BIH planiramo otvaranje još 3 nova slušna centra u narednoj poslovnoj godini. Zahvalan sam cijelom timu Neuroth jugoistočna Evropa te preduzeću Plus na sjajnoj saradnji i svom trudu i zalaganju da se naši planovi ujedine i ostvare“, dodao je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

Drago mi je da danas otvaramo 5. po redu slušni centar u Bosni i Hercegovini, nakon Sarajeva, Banja Luke, Mostara i Bijeljine. Ovdje se, u sklopu složene procedure ispitivanja sluha, uz tonsku audiometriju izvodi i govorna audiometrija u slobodnom polju, što je jedinstvena usluga ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u cijelom regionu. Već od sutra, otvoreni smo za besplatne testove sluha i besplatne probe slušnih aparata. Bolji sluh nije luksuz, već normalnost i nužnost koja bi trebala biti dostupna svima – zato smo obezbijedili Neuroth finansiranje – plaćanje do 48 mjesečnih rata“, ističe Anita Arnautović, direktorica Neurotha Bosna i Hercegovina.

Provjere sluha obavljaju profesionalni akustičari u posebno dizajniranim zvučno izoliranim kabinama uz korištenje audiometara najnovije generacije. Nakon testiranja, Neuroth slušni aparati se individualno prilagođavaju uhu korisnika i daju na besplatno probno nošenje do 14 dana. Garancija do dvije godine, redovno održavanje i servis su obezbijeđeni.

Dobar sluh ne bi trebao biti pitanje cijene, zato Neuroth nudi modele slušnih aparata u različitim cjenovnim kategorijama – za svaki džep, uz fleksibilne uslove kupovine na do 48 mjesečnih rata sa ili bez doplate uz FZO/ZZO nalog.

Svi koji žele provjeriti svoj sluh mogu zakazati besplatan test sluha na telefon 035 257 200 ili online na https://ba.neuroth.com/termin/. Radno vrijeme centra je svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

 O Neurothu:

Sa više od 115 godina iskustva, Neuroth je vodeći austrijski pružalac usluga na polju sluha i slušnih aparata. Neuroth Group zapošljava oko 1.200 zaposlenika i ima preko 260 slušnih centara širom Evrope. Prodaja u finansijskoj 2021/2022 godini iznosila je 144 miliona eura. Sjedište kompanije nalazi se u Gracu, a njome upravlja četvrta generacija obitelji – gdin. Lukas Schinko, CEO Neuroth Grupe. Više informacija na: www.neuroth.com. /Tuzlainfo/Promo/


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti