back to top

Aktuelne vijesti

Spremne za inspiraciju? Registrujte se besplatno za VI Festival savremene žene u Tuzli! – Radio Studio D ::: 99,40 i 97,40 FM

Datum:

spremne za inspiraciju? registrujte se besplatno za vi festival savremene žene u tuzli! – radio studio d ::: 99,40 i 97,40 fm

Budite dio inspirativne i energične atmosfere na VI Festivalu savremene žene, koji će se održati od 8. do 11. juna 2023. godine u Tuzli! Ovogodišnji Festival će okupiti nevjerojatne govornice iz različitih sfera života, spremne da podijele svoja iskustva, pruže savjete i motivišu vas da ostvarite svoje snove.

Festival savremene žene je mjesto otvorenog dijaloga, gdje se slavi uspjeh i motivišu sve ambiciozne, kreativne i hrabre žene današnjice. Bilo da vas zanima politika, ekonomija, kultura, mediji, biznis ili blogeri, na Festivalu ćete pronaći inspiraciju i korisne informacije iz svih tih područja.

Ukoliko želite biti dio ovog jedinstvenog događaja i doživjeti čaroliju Festivala savremene žene, ovo su  sjajne vijesti za vas – registracija je potpuno besplatna!

LINK ZA REGISTRACIJU

Posjetite  web stranicu www.fsz.ba  kako biste saznali više o ovogodišnjim govornicama i njihovim nevjerojatnim pričama. Oduševit ćete se raznolikošću i njihovim impresivnim dostignućima. Nemojte propustiti priliku da se umrežite, steknete nove vještine, pronađete mentorstvo i uživate u zabavnom programu koji su pažljivo pripremili za vas.

Posebno iznenađenje koje pripremaju za sve drage ljude jeste veliki koncert Maye Sar i prijatelja na Trgu slobode u Tuzli 8. juna od 21 h, na dan otvorenja Festivala savremene žene. Uz nju stižu Nermin Puškar, Vanna, Frajle i mnogi drugi, a ovo je naš zajednički poklon Tuzli pod nazivom “Moj grad, moja pjesma”.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na VI Festivalu savremene žene.


studiod.ba

Najnovije vijesti