Aktuelne vijesti

Tuzla City nakon pobjede nad Širokim Brijegom uputio “zahvalnice” na dvije adrese

Datum:

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su u zaostaloj utakmici 14. kola Premijer lige BiH savladali Široki Brijeg rezultatom 2:0.

Utakmici je prijetilo odgađanje zbog velikih snježnih padavina usljed kojih je travnjak stadiona Tušanj bio potpuno neuslovan za igru.

Ipak, zahvaljujući direktoru JU “Gradski stadion Tušanj” Bakiru Buljugiji te uposlenicima Heez d.o.o, snijeg je očišćen, a osnovni uslovi za odigravanje utakmice ispunjeni.

Tuzla City se nakon utakmice oglasio objavom kojom se zahvalio za nemjerljiv doprinos i podršku bez koje utakmica ne bi bila odigrana.

– Želimo izraziti iskrenu zahvalnost JU “Gradski stadion Tušanj” i direktoru Bakiru Buljugiji na nemjerljivom doprinosu i podršci prilikom pripreme današnje utakmice sa Širokim Brijegom. Njihova velikodušnost i angažman ključni su faktori koji su nam omogućili uspješnu organizaciju događaja.

Također, želimo se zahvaliti uposlenicima Heez d.o.o. koji su nesebično priskočili u pomoć, čineći da sve protekne glatko i profesionalno.

Ova saradnja je primjer kako zajedničkim naporima možemo postići izuzetne rezultate. Hvala vam na vašoj predanosti i podršci koja je doprinijela uspješnoj provedbi ovog sportskog događaja, poručili su iz FK Tuzla City.


tuzlainfo.ba

Najnovije vijesti