back to top

Aktuelne vijesti

Tuzla: Ispunimo skromne želje djeci oboljeloj od raka

Datum:

Tuzla: Ispunimo skromne želje djeci oboljeloj od raka…

Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele i izliječene od leukemije i drugih malignih bolesti ‘PIPOL’ tokom decembra realizuje kampanju “Svaka neispunjena želja traži svoga prijatelja” u okviru programa novogodišnjeg darivanja štićenika udruženja “PIPOL”.

S obzirom da nismo u direktnoj mogućnosti ispunjiti njihovu najveću želju da što prije ozdrave i oporave se, uz pomoć dobrih ljudi i društveno odgovornih kompanija pokušavamo ostvariti njihove neispunjene želje, jer ne zna dječija želja da postoji nemoguće”, rekla je za FTV Amra Saračević, predsjednica udruženja ”PIPOL”.

tuzla
Tuzla: Ispunimo skromne želje djeci oboljeloj od raka

U tom duhu pokrenuta je humanitarna akcija “Svaka neispunjena želja traži svoga prijatelja” koju možete podržati:

– Pozivom na humanitarni broj 090 291 006 čime donirate 2KM (broj je aktivan samo za pretplatnike BH telekoma);

– Uplatom donacija na žiro račun broj 33863 022 00 84 3330 otvoren u UniCredit bank sa nazanakom svrhe donacija “SVAKA NEISPUNJENA ŽELJA TRAŽI SVOGA PRIJATELJA”:

Uplatom donacije na devizni račun: IBAN BA 39 3386 3048 0533 3488 SWIFT: UNCR BA 22 – instrukcija za uplate iz inostranstva.

Informacije o neispunjenim željama mogu se dobiti putem e mail-a: udruzenje_pipol@hotmail.com, na službenoj Facebook stranici Udruženje PIPOL Tuzla ili na telefon broj 061 200 636 (broj dostupan i na aplikaciji Viber).

Najnovije vijesti