Aktuelne vijesti

U toku prijave na projekat “Klub čitalaca” –

Datum:

Projekat “Klub čitalaca” za glavni cilj ima razviti kritičko i logičko razmišljanje kod naših studenata, te da studente osvijesti o važnosti naučno – istraživačkog rada.

Centralna aktivnost projekta jesu radionice koje će se održavati svake srijede u popodnevnim satima od 15.11.2023. do 20.12.2023. (6 sedmica) Tokom radionica učesnici će imati zadatak da čitaju naučne radove, te da ih analiziraju kako samostalno, tako i u grupi kroz diskusiju. Ovim radionicama želimo da naši učesnici steknu samopouzdanje i unaprijede svoje prezentacijske vještine, kao i da nauče argumentovano pričati o medicinskim činjenicama.

Studenti će biti podijeljeni u dvije grupe: studenti pretkliničkih godina (1 – 3) i studenti kliničkih godina (4 – 6). O tačnom prostoru održavanja radionica ćete biti obaviješteni naknadno, a termini radionica su 17:00 – 18:00 (pretklinika), 18:00 – 19:00 (klinika). Obavezan je dolazak na sve radionice!

Prijaviti se mogu svi studenti općeg studija Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli! Učešće je besplatno, a po završetku učesnici koji su prisustvovali svim radionicama će dobiti certifikat!

Prijave traju do 04.11.2023. godine do 23:59 h.


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti