Aktuelne vijesti

7 razloga zašto posjetiti Gradačac

Zašto posjetiti Gradačac je grad sa bogatom historijom, skrivenim...

Uvezivanje radnog staža kao uslov za penzionisanje radnika – .

Vlada TK je danas prihvatila Informaciju za uvezivanje radnog...

Vršilac dužnosti gradonačelnika Tuzle u posjeti uposlenicima JKP “Komunalac” Tuzla d.o.o. | .

Datum:

Vršilac dužnosti gradonačelnika Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić posjetio je jutros JKP “Komunalac” Tuzla d.o.o. kako bi razgovarao sa uposlenicima o trenutnim aktivnostima i pozvao ih da budu maksimalno na usluzi građanima.

“Vidio sam da su mašine već prisutne u visinskim zonama i hvala vam u ime svih građanki i građana, za sve što radite za njih. Želim da i oni znaju da su vozila već otišla na teren, da je sol već posuta i da zimska služba predano radi, obzirom da su počele sniježne padavine. Siguran sam da ćete u budućem periodu raditi još bolje nego što je to bilo i da će građani biti još zadovoljniji jer oni to već primjećuju. Posebno se ovo odnosi na održavanje higijene grada i čišćenje nelegalnih deponija. Apelujemo i na građane da svoj otpad odlažu na propisana mjesta jer želimo širiti zajedničku priču po pitanju higijene grada, da budemo odgovorni i otpad odlažemo na za to predviđena mjesta”, – poručio je dr.sc. Lugavić.

Direktor JKP “Komunalac” d.o.o. Tuzla Admir Bećirović ovom prilikom zahvalio se gradskoj administraciji na pomoći i podršci u radu preduzeća.

“Hvala što ste nas posjetili, što brinete i što oduvijek pomažete rad našeg preduzeća. Služba civilne zaštite izvršila je nabavku zimske opreme, a mi ćemo dati svoj maksimum i uložiti napore da ispunimo sve naše obaveze. Poručio bih građanima da će sve službe, u skladu sa vremenskim uslovima, nastavit sa radom i u narednim danima”, – naveo je direktor Bećirović.


rtv7.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti