back to top

Aktuelne vijesti

Završena rekonstrukcija podloge i ugradnja novog parketa u Gradskoj dvorani

Datum:

završena rekonstrukcija podloge i ugradnja novog parketa u gradskoj dvorani

Prije nepunih mjesec dana počeli su radovi na dugoočekivanoj rekonstrukciji podloge i ugradnji novog parketa u Gradskoj dvorani u Živinicama.

Gro finansijskih sredstava za realizaciju ovog značajnog projekta osigurao je grad Živinice, a jedna dio obezbjeđen je od Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona.

Završetkom pomenutih radova živinički sportski timovi imat će puno bolje uslove za treninge i utakmice.

Gradska dvorana u Živinicama, na radost sportista našeg grada ali i sportskih zaljubljenika, proljetne dane dočekuje u novom, dugoočekivanom, ljepšem i kvalitetnijem  ruhu.

Pored rekreaktivnog dijela, trenažni proces u Gradskoj dvorani obavlja 11 sportskih klubova i u toku godine odigra se na desetine utakmica.

Zbog rekonstrukcije, korisnici usluga Gradske dvorane u Živinicama u proteklih mjesec dana takmičarske susrete i treninge morali su organizirati u susjednim gradovima i općinama.

Menadžment Gradske dvorane uporedo aktivno radi i na rješavanju i drugih projekata u cilju  stvaranja optimalnih uslova za sve korisnike usluga ovog živiničkog sporskog centra.

Sinergijom Uprave živiničke sportske dvorane i Gradske uprave Živinice stvaraju se svi uslovi za organiziranje sportskih manifestacija u našem gradu na najvišem  nivou.

završena rekonstrukcija podloge i ugradnja novog parketa u gradskoj dvorani završena rekonstrukcija podloge i ugradnja novog parketa u gradskoj dvorani završena rekonstrukcija podloge i ugradnja novog parketa u gradskoj dvorani

Jasminko Razić

Prethodni članak“Pčelica” Živinice Gornje – aktuelno

rtvzivinice.tv

Najnovije vijesti