back to top

Aktuelne vijesti

ZIMSKI GRADačac nudi zanimljive sadržaje i nakon novogodišnjih praznika

Datum:

Uz odbrojavanje, najljepše želje i bogat zabavni program građani Gradačca su ušli u Novu 2024. godinu. Gradačačani i njihovi gosti koji su odlučili Novu 2024. godinu dočekati na Trgu Alije Izetbegovića mogli su uživati u novogodišnjem koncertu TNT benda. Gradačac se ove godine pridružio mnogim bosansko-hercegovačkim gradovima koji su ulazak u Novu godinu obilježili bez pirotehnike. Tako je i Gradačac u Novu godinu ušao bez organizovanog vatrometa.

zimski gradačac nudi zanimljive sadržaje i nakon novogodišnjih praznika

Na novogodišnjem prijemu gradonačelnik Grada Gradačac, Edis Dervišagić, uputio je javnu čestitku u kojoj je izrazio želju da Nova godina bude u znaku dobrog zdravlja, da svima donese radost i blagostanje, i da pri tom ne zaboravimo one koji trebaju našu ljubav i podršku. 

Vjerujem da ćemo kao i do sada uspješno prevazilaziti teškoće, i spremno dočekati izazove u svakodnevnom životu poslovno i privatno, da će neizvjesni i teški trenuci prošlih godina ostati iza nas, a vrijeme koje je pred nama biti ispunjeno optimizmom i zajedništvom. Želimo da Nova 2024. godina bude prosperitetna, uspješna i bolja od prethodne u svakom pogledu da nam se ostvare pojedinačne i zajedničke želje. Sretna Nova 2024. godina, poručio je gradonačelnik Dervišagić.

zimski gradačac nudi zanimljive sadržaje i nakon novogodišnjih praznika

Manifestacija ZIMSKI GRADačac nastavlja se i nakon novogodišnjih praznika. Za najmlađe, sve zainteresovanje Gradačačane i njihove goste do 1. februara otvoren je “Zimski bazar” i klizalište. U subotu 6. januara je koncert grupe “Divan” na platuo Skenderije. “Zimska čarolija” koju organizuje JU Centar za kulturu “Ahmed Muradbegović” završava se 16. januara predstavom “Rodoljupci”.

zimski gradačac nudi zanimljive sadržaje i nakon novogodišnjih praznika

/ Foto: Fb Grad Gradačac


radiogradacac.ba

Najnovije vijesti