Aktuelne vijesti

Radio Gračanica slavi 54. rođendan – Radio Gračanica

Datum:

. sutra slavi 54 godine postojanja. Svrstana je među bosanskohercegovačke radio stanice koje imaju bogatu tradiciju, iskustvo, ali i povjerenje slušalaca. U svom programskom sadržaju emitujemo tematske emisije i rubrike prilagođene svim uzrastima.

U cilju pravovremenog informisanja realizujemo „Vijesti“ na svaki sat vremena od 6 do 24 sata. Emitujemo dvije centralne informativne emisije; „Info 5“  i Info 8. Kolažno zabavni program je obogaćen tokom cjelodnevnog emitovanja. Sport, aktuelnosti, podast, informativno političke emisije, omladinske emisije i pozitivne priče su svakodnevni program Radio Gračanice . „Prateći trendove ali i poštujući želje naših slušatelja novi programski sadržaji su prilagođeni svim uzrastima i potrebama publike“ kazala je glavna i odgovorna urednica v.d Sadmira Dedić.

. je našao  put do srca hiljada vjernih slušalaca. Program emituje 24 sata i moguće ga je slušati u eteru na području Tuzlanskog kantona, a vec nekoliko godina program emituje uživo i putem interneta.

 

Danas povodom rođendana RG sa našim prijateljima darujemo vam poklone, pratite nas od 12:30h. 


radiogracanica.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti