back to top

Aktuelne vijesti

Turnir u odbojci na pijesku “Panonika Beach Volleyball Tuzla 3v3 MIX” održan u Tuzli

Datum:

Na kompleksu panonskih jezera u Tuzli je održan turnir u odbojci na pijesku pod nazivom „Panonika Beach Volleyball Tuzla 3v3 MIX“. Ukupno 19 ekipa iz TK i BiH je učestvovalo na turniru. Takmičari su imali odlične uslove za igru, a organizatori su zadovoljni odzivom ekipa i kvalitetom turnira.

„Svake godine želimo napredovati, željni smo novih izazova. Pokrenuli smo ovaj projekat u januaru i već tada smo imali upite o datumu turnira. Planiramo organizovati još više turnira iduće godine“, izjavio je Amir Karamović, organizator „Panonika Beach Volleyball Tuzla 3v3 MIX”.

Pored odbojke i međusobnog druženja, nije nedostajalo zabave, šale i smijeha među učesnicima. Ovaj turnir je prepoznatljiv širom BiH, a svi zaljubljenici u ovaj sport rado učestvuju i budu dio ovog sportskog događaja.

„Posebno pozitivna stvar je što dolaze ekipe iz cijele BiH, bez obzira na to što se turnir održava u Tuzlanskom kantonu. Ovo je divna prilika da se družimo, upoznamo i razmijenimo iskustva“, ističe Nejra Zilić, takmičarka ekipe pješčani amateri.

Turnir je ispunio očekivanja svih takmičara. Na radost svih zaljubljenika u ovaj sport, 13. i 14. jula će se održati novi međunarodni turnir „Panonika Beach Volleyball Tuzla 2v2“. Turnir će biti održan u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave ekipa su otvorene do 10. jula.

Izvor: ( rtvtk.ba / Monkstk.ba )

Najnovije vijesti