Aktuelne vijesti

(VIDEO) Udruženje “Novi horizonti” otvorilo Dijabetološko savjetovalište

Udruženje građana, roditelja I prijatelja djece sa dijabetesom “Novi...

Pošalji posmrtnicu i sjećanje

Pošalji posmrtnicu i obavijesti sve poznanike o vremenu dženaze...

Radni sastanak gradonačelnika i predstavnika kompanije Tehnograd-company –

Datum:

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić, danas je u prostorijama Gradske uprave održao radni sastanak sa predstavnicima građevinske kompanije Tehnograd-company iz Tuzle.

Predstavnici kompanije Tehnograd-company d.o.o., direktor Ekrem Hukić, finansijski i komercijalni direktor Melis Šarić i Melisa Šarić Hodžić zahvalili su se gradonačelniku dr. sc. Zijadu Lugaviću na prijemu i izdvojenom vremenu, te čestitali na izboru na novu dužnost.

Tema razgovora bila je dosadašnja dobra saradnja, koju Grad Tuzla i ovaj lokalni investitor i izvođač građevinskih radova ostvaruju, u kontinuitetu, već dugi niz godina, kao i o narednim  aktivnostima i budućim projektima, koje će ova kompanija realizovati.

„Grad Tuzla, otvoren je za saradnju, te su nam građani i privrednici u fokusu rada. Prioritet naše lokalne zajednice jeste privrednicima dati podršku, kroz razgovore sa građanima i privrednicima želimo saznati koje su to poteškoće s kojima se suočavaju, te pokušati pronaći rješenja za otklanjanje istih. Ono što je naša nadležnost, odmah ćemo se uključiti u rješavanje, a ono što nije, nastojat ćemo da budemo podrška u rješavanju. Imajući u vidu dosadašnje aktivnosti ove kompanije i njen značaj, u skladu sa njihovim poslovnim opredjeljenjem, mi ćemo se, kao lokalna zajednica, potruditi da budemo što efikasniji u rješavanju zahtjeva”, kazao je gradonačelnik dr.sc. Zijad Lugavić.


tuzlainfo.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije vijesti